23.4.2024. 19:19
0
Kristian Iličić nagrađen Zahvalnicom Grada Sarajeva
Kristijan Iličić se oglasio putem svoje Facebook stranice povodom uručenja Zahvalnice Grada Sarajeva od strane gradonačelnice Benjamine Karić.

Istaknuo je kako mu je velika čast primiti priznanje za svoj doprinos promociji Grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine te je zahvalio gradonačelnici i gradskom vijeću na ovom gestu.

Osvrćući se na svoj rad, istaknuo je svoju ljubav prema putovanjima te želju da ljudima približi mjesta i krajeve koji su im možda geografski blizu, ali im ipak ostaju nepoznanica. Naglasio je radost koju osjeća prilikom posjete susjednoj državi, Sarajevu.

Kristijan Iličić je poznat kao putnik koji je posjetio više od stotinu država te je nagrađivani hrvatski travel-bloger i putnički influencer.

U svojim pričama s putovanja donosi autentične doživljaje s dalekih destinacija, uključujući i neke od najopasnijih dijelova svijeta poput Afganistana, Somalije i Jemena.

(Erna H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.