28.11.2015. 16:33
0
Pretukao medicinsku sestru jer mu je vrijeđala majku oboljelu od raka!
Medicinsku sestru Slađanu T. (45) napao je juče oko 11 sati u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije Đ. V. (35), sin pacijentkinje koja boluje od kancera.
Incident se dogodio nakon što je pacijentkinja sa radiologije poslata na šalter da joj zakažu konzilijum i hitnu hemoterapiju zbog jakih bolova. Dok sestra tvrdi da sin pacijentkinje nije bio zadovoljan jer njegovu majku zbog prethodnog zračenja nisu odmah mogli da prime kod interniste, Đ. V. je rekao u policiji da je sestra sa šaltera njegovoj majci rekla: “Da imate imalo mozga, ne biste došli ovde jer zračite ko sijalica”?

- Majka se jedva kretala i držala se za pult. Pitao sam sestru zašto je tako vrijeđa, a ona se samo povukla sa svog mjesta. Iznerviran, uleti sam u prostoriju u kojoj se nalazila i uhvatio je za kosu i vrat. Nisam je udario. Ona je mene izgrebala, ali ne krivim je. Krivo mi je, jer sam zbog zdravstvenog stanja moje majke reagovao impulsivno - rekao je Đ. V. u policiji.

S druge strane, Slađana kaže da je Đ. V. udario pesnicom u lice dok je objašnjavala njegovoj majci da do ponedjeljka ne može da bude primljena kod ljekara zbog specifičnog snimanja koje je imala, a potom uletio kod nje i počeo da je davi.

(Alo/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.