1.12.2015. 20:13
0
Siniša Milić u toku 24 sata osam puta zatečen kod Vučićeve kuće, policija ga uhapsila zbog sumnje da prati premijera
Siniša Milić koji je prije dva dana uhapšen zbog sumnje da je pratio premijera Srbije Aleksandra Vučića pušten je večeras da se brani sa slobode, doznaje Tanjug.

Milić nije saslušan u Tužilaštvu, iako je bilo najavljeno njegovo privođenje iz policije u Tužilaštvo. On je pušten na slobodu nakon isteka zadržavanja od 48 sati.

Još uvijek nije saopćeno službeno je li se Milić uopće i za koje kazneno djelo tereti, odnosno je li protiv njega podnesena kaznena prijava ili je procijenjeno da nije izvršio kazneno djelo.

Prema riječima ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, Milić je uhapšen u nedjelju, jer je tokom proteklog vikenda u roku od 24 sata zatečen čak osam puta kod premijerovog doma.

 Slobode je lišen u vozilu marke "audi A8".

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.