2.2.2016. 8:53
0
Tragedija u Hrvatskoj: 18-mjesečni dječak se utopio u šahtu
Dječak u dobi od godinu i po utopio se u ponedjeljak kad je upao u šaht pun vode u Gorincima kod Generalskog Stola (RH), a policija istražuje okolnosti te tragedije.

Advokat Gordana Križanić rekla je da je dječak upao u šaht ispunjen vodom i utopio se, te da je na mjestu nesreće proveden uviđaj i slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti u kojima se dogodila ta tragedija. 

"Provest ćemo obavijesne razgovore da bismo saznali je li šaht bio pokriven", rekla je Križanić.

Tragedija se dogodila kod župnog dvora. 

"Mali Lovro Bobić živio je u župnom dvoru s roditeljima. Znam da je majka vješala veš, da je sinčića izgubila iz vida, ali nije mi jasno kako je moguće da je upao u šaht jer je on uvijek bio pokriven daskama. Kad se to dogodilo, nisam bio kod kuće, a kad sam se vratio, oko 12,30 sati, pomogao sam izvući dijete, odveo sam ga s majkom k doktoru, ali nije bilo pomoći. Nedostaju riječi kojima bi se opisala ta tragedija", rekao je župnik Željko Kuten. 

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.