9.2.2016. 13:28
3
Milić Ilić i Milan Petrović ubili taksistu jer nisu htjeli platiti vožnju
Zbog ubistva taksiste Čedomira Popovića iz šabačkog City taksija uhapšeni su 20-godišnji Milić Ilić i 19-godišnji Milan Petrović.

Mladići su 61-godišnjaku nanijeli smrtonosnu ranu nožem nedaleko od sela Metlić, a vjeruje se da su to uradili zbog računa od 2.390 dinara koji nisu htjeli platiti. 

Taksista se oko 19 sati javio dispečeru rekavši da je na autobuskoj stanici i da dvojicu putnika vozi u selo Zablaće kod Šapca. 

"Uboden sam, mnogo krvarim, požurite", javio je Popović dispečeru u 19:42. 

"Kada su Hitna i policija stigle Čedomir je bio svjestan i uspio je da im kaže da su ga ubola dvojica mladića koje je povezao", navodi izvor iz istrage i dodaje da je preminuo tokom operacije jer je mnogo iskrvario, piše Kurir. 

"Pozvao me njegov kolega i rekao da je Čeda imao havariju u Metliću, pa sam pomislila da je saobraćajna nesreća. Poslije su me nazvali i rekli da ga je neko napao, da je malo zagreban nožem, ali da je van životne opasnosti i da ga voze u bolnicu. Sin i ja smo odmah došli do bolnice da ga sačekamo, ne sluteći kakav užas ćemo vidjeti. Ležao je na stolu, bio je sav umazan krvlju, ali svjestan. Vrisnula sam: 'Čedo!', a on me je pogledao. Tresao je nogama, borio se… Vidjela sam mu u očima kako mu se život gasi… Ljekari su sve pokušali, ali bila sam svjesna da se neće izvući", kazala je Popovićeva supruga Zorica.

(Adna Zukanović-Zilić)

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.