12.2.2016. 8:49
1
Prostitutke u Srbiji daju popust za penzionere: Tarifa za starije ljude je niža nego za mlađe
Ne nude samo hipermarketi i banke posebne pogodnosti i popuste za penzionere, već oni sniženje mogu ostvariti i ukoliko se odluče za neku od seksualnih usluga koje nude prostitutke iz Kragujevca!

Naime, kako prenosi “Alo!” prodavačice ljubavi koje ordiniraju u tom gradu mlađim mušterijama seksualne usluge naplaćuju po višoj tarifi, a starijima, naročito penzionerima, po nižoj, dok se specijalne želje klijenata vrednuju po posebnom cjenovniku!

Da li poput kasirki u marketima traže penzioni ček kao dokaz, ne znamo, ali je poznato da svoje usluge naplaćuju od 500 do 2.500 dinara, što je tarifa za komplet uslugu.

Kako same svjedoče, one tako dnevno mogu da zarade i do 15.000 dinara.

Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko 20 žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima i zaraženih hepatitisom i sidom. One ordiniraju uglavnom u blizini Sportske hale “Jezero”.

Ono što pak najviše zabrinjava u cijeloj priči jeste što se prostitucijom bave djeca, đaci i studenti jer je, prema nekim podacima, prosječni uzrast djevojaka koje počinju da se bave prostitucijom između 14 i 18 godina!

(Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.