2.5.2016. 16:05
0
U Splitu ranjen bokserski trener i vlasnik zaštitarske kompanije
Oko 13 sati na Hitni hirurški prijem splitske bolnice dovezen je muškarac s prostrijelnom ranom noge, a neslužbeno se doznaje da se radi o bokserskom treneru i vlasniku zaštitarske kompanije Marku Tomasoviću.

Pucnjava se dogodila na cesti u Velebitskoj ulici kada je metkom u nogu pogođen Tomasović koji je odmah prevezen u KBC Split gdje mu se još pruža prva pomoć. Za sada se ne zna težina povreda jer je ranjeni muškarac još na liječničkoj obradi.

Policija je odmah nakon liječničke dojave o pacijentu s prostrijelnom ranom započela kriminalističko istraživanje. Još uvijek nemaju osobu koja je pucala na Tomasovića koji je tada navodno bio u društvu jednog muškarca.

Mediji nagađaju da je do pucnjave došlo nakon što je Tomasović zajedno s drugim muškarcem otišao do osobe koja je danas na njega pucala kako bi razgovarali o incidentu u kojem je u noćnom klubu pretučen gost. No, policija dok traje potraga ne želi izlaziti u javnost s nikakvim informacijama.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.