3.5.2016. 8:46
0
Aerodrom u Prištini zatvoren, avion promašio pistu
Aerodrom u Prištini sinoć je privremeno zatvoren nakon što je avion turske kompanije "Turkish Airlines" promašio pistu prilikom slijetanja po kišnom vremenu, javlja Tanjug.
Glasnogovornica prištinske zračne luke Valentina Gara izjavila je za AP kako su se u avionu, koji je poletio iz Istanbula, nalazila 143 putnika i osam članova posade. Po njenim riječima, avion je "imao manju nesreću u kojoj nitko nije povrijeđen".

Gara je dodala kako će zračna luka biti zatvoren dok se ne obavi preliminarna tehnička istraga koja bi trebala utvrditi razlog nesreće. Kako se navodi, otkazana su tri leta.
(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.