16.8.2016. 8:09
1
Vučić: Ne pada mi na pamet da živim u 90-tim, živim za budućnost
Premijer Srbije Aleksandar Vučić odbio je da komentariše aktuelnu polemiku demokrata i socijalista o ulozi i odgovornosti Slobodana Miloševića, ističući da njemu "ne pada na pamet da živi u devedesetim" godinama prošlog stoljeća, prenosi novinska agencija Patria.
-Nemam vremena da se bavim takvim stvarima, odgovorio je premijer na pitanje koje mu je uputio Tanjug povodom debate o Milošševiću, pokrenute na osnovu tumačenja presude Haškog suda Radovanu Karadžiću

-Ne pada mi na pamet da živim u devedesetim godinama, ja živim i radim za Srbiju budućnosti i budućnost Srbij, rekao je Vučić. 

On je ponovio da nema vremena za takve stvari:

-Bavim se državom i njenim napretkom, zaključio je Vučić.

(NAP)
 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.