18.9.2016. 16:43
0
Policija rekla porodici ubijene pjevačice da je neko iz porodice učestvovao u ubistvu, saslušani brat i otac Zorana Marjanovića
Policijski operativci saopštili su prije dva dana Milošu i Vladimiru Marjanoviću da znaju da je neko iz porodice 2. aprila učestvovao u ubistvu pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Crvenki, ekskluzivno saznaje beogradski Kurir.

- Miloš i Vladimir su u petak po podne u zgradu Policijske uprave grada Beograda, gdje je sa njima obavljen razgovor. Oni su se zadržali oko 45 minuta u policijskoj stanici. Tokom razgovora naveli su da stoje pri ranijim iskazima datim tokom saslušanja. Međutim, primjećeno je da su bili veoma nervozni i uznemireni - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Suprug pokojne pjevačice Zoran Marjanović demantovao je napise u medijima da je on bio u PU Beograd.

- Nisam bio u policiji niti me je iko fotografisao. Uvijek ću se odazvati ako me pozovu i kada me pozovu - kaže Zoran Marjanović za Kurir.

On, međutim, tvrdi da ne zna zbog čega su njegov brat Miloš i otac Vladimir bili ispred prostorija Policijske uprave.

- Ako su moj otac i brat bili tamo, pitajte njih šta su radili. Mene zaista ništa više ne zanima, jer odavno je sve prešlo granicu - dodao je Marjanović.

- Zoran je u policiji samo jednom saslušan kao osumnjičeni, a to je bilo u aprilu, neposredno nakon ubistva, kada je proveo 48 sati u policijskoj stanici. Nakon toga nekoliko puta je pozivan, ali u svojstvu građanina. On je uglavnom odgovarao na pitanja u vezi sa samim danom kada je njegova supruga nestala, kao i o porodičnim odnosima. Marjanović je više puta prošao poligrafsko testiranje - naveo je Kurirov izvor istrage.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.