9.10.2016. 13:46
0
Srbija: Vatreni obračun policije i dvojice muškaraca, krenuo prema policajcima da ih udari
Policija iz Arilja uhitila je dvije osobe iz tog grada zbog prodaje narkotika i zaplijenila 58 kilograma marihuane, u akciji u kojoj je korišteno i vatreno oružje, prenose Večernje novosti.

Uhićeni su M.M. i B.P. iz Arilja zbog proizvodnje i prodaje droge a njima je određeno i zadržavanje.

Kako se navodi, policija je u subotu uvečer u okolini Arilja, u neposrednoj blizini zasada marihuane, pokušala da zaustavi putničko vozilo užičkih registarskih oznaka u kome su se nalazile dvije osobe.

Vozač se oglušio o naređenje policije i nastavio kretanje u pravcu policajaca s namjerom da ih udari, dok je suvozač u ruci držao vatreno oružje upereno u pravcu policije.

Policajci su ispalili po dva metka iz pištolja u pravcu vozila u namjeri da odbiju napad od sebe.

Vozilo je nastavilo da se kreće, a potom se prevrnulo, dok su se osobe iz automobila udaljile u nepoznatom pravcu.

Pregledom vozila, policija je pronašla devet stabljika marihuane ukupne težine oko 12 kilograma.

Također, pretresom stana i drugih prostorija osoba za koje se sumnja da su pripadnici ove kriminalne skupine kod M. M. (29) iz Arilja pronađeno je 39 stabljika marihuane, težine oko 46 kilograma.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.