17.10.2016. 21:15
0
Svilanović o hapšenju Srba u Crnoj Gori: To je bio incident zbog kojeg su zabrinuti predstavnci Srbije i Crne Gore
Srbija i Crna Gora posljednjih nekoliko godina bilježe uspon u međusobnim odnosima i uhićenje 20 srpskih državljana ne može voditi bilo kakvoj ozbiljnoj destabiliaciji, izjavio je danas glavni tajnik Vijeća za regionalnu suradnju Goran Svilanović.

 Svilanović je na pitanje novinara rekao da su obje vlade zainteresirane za suradnju jer "to je život, to su susjedi koji moraju i mogu živjeti jedni s drugima".

 On je dodao da su dvije zemlje uradile veliki posao kako bi se otklonile smetnje u komunikaciji i da je sada potrebno koncentrirati se na potrebe građana.

 Kada je riječ o uhićenju, Svilanović je ocijenio da je to bio incident zbog kojeg su zabrinuti predstavnci Srbije i Crne Gore.

 "Vjerujem da će se dogoditi ono što se čulo od predstavnika dvije vlade, da ćemo dobiti konkretne tehničke podatke što je to bilo i što se dogodilo", rekao je Svilanović.

 U Crnoj Gori u noći između subote i nedjelje uhićeno je 20 državljana Srbije među kojima i bivši zapovjednik Žandarmerije i umirovljeni general MUP-a Srbije Bratislav Dikić.

 Oni su uhićeni zbog sumnje da su sudjelovali u stvaranju kriminalne i terorističke organizacije, javlja Tanjug.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.