26.10.2016. 14:00
0
Bivši specijalac brutalno pretukao bivšu suprugu ispred noćnog kluba, dobio deset dana zatvora
Bivši pripadnik Specijalne policije kažnjen je s deset dana bezuvjetnog zatvora nakon što je prošle sedmice iz jednog kluba na splitskim Bačvicama nasilno izvukao bivšu suprugu i pretukao je.

27-godišnjak je dobio i zabranu prilaska bivšoj supruzi na 50 metara u idućih godinu dana, a određeno je i da pola godine mora ići na psihosocijalni tretman, piše Slobodna Dalmacija. 

Slobodna Dalmacija za priču ja saznala od djevojke koja je svjedočila incidentu, a koja je tvrdila da zaštitari nisu reagovali ni kada je nasilnik ženu izvlačio iz kluba, niti kada ju je udarao. Nesretnu ženu spasile su dvije djevojke. 

Vlasnik objekta tvrdi da se u klubu nije dešavalo ništa zbog čega bi zaštitari morali reagovati. Nasilnik se nakon napada vratio u klub, a kada su po njega došli policajac u civilu i zaštitar mirno je napustio objekat. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.