13.11.2016. 17:08
5
Aca Stanković Pernaru nakon napuštanja emisije: Dragi Ivane, pomalo te volim. Konačno ću moći ručati na vrijeme
Gost emisije HRT-a "Nedjeljom u dva" saborski zastupnik Ivan Pernar napustio je studio nakon 15 minuta uz obrazloženje da mu se ne dopušta do kraja odgovoriti na pitanje.

Trebao je govoriti o tome kako priprema saborske istupe, o budućim aktivnostima Živog zida te se osvrnuti na aktualne društvene i političke događaje.  Pernar je, na pitanje o HRT-u, izvrijeđao HRT, a  nakon što ga je voditelj Aleksandar Stanković pokušao s teme "Izrael", na koju je prešao Pernar, "vratiti" na temu HRT, saborski zastupnik Živog zida se pobunio da mu se ne dopušta do kraja odgovoriti na pitanje te je izašao iz studija i prekinuo emisiju.

Nakon što je Pernar napustio studio HRT-a, na društvenim mrežama se oglasio i voditelj emisije Aleksandar Stanković.

"Dragi Ivane, pomalo te volim. Ovo je jedna od rijetkih nedjelja kada ću konačno moći ručati na vrijeme", rekao je Stanković.

Fena / Source.ba

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.