7.12.2016. 17:31
0
Strašna ispovijest Jadranke M.:“Silovao me, prijetio da će me sjeći, tjerao na najstrašniji blud!”
“Silovao me je, tukao, pretio da će zaklati mene i moju porodicu, a jedno veče me je naterao da popijem 11 tableta za uspavljivanje. Jedva sam preživjela”

"Prijetio mi je da će me osakatiti, odsjeći mi dojke, iseći jezik, uši i klitoris… U nekoliko navrata me je silovao i tjerao na svakakve bludne radnje”, ovako za Kurir počinje svoju stravičnu životnu priču Jadranka M., koja je godinama svakodnevno trpjela najstrašnije moguće zlostavljanje od nevjenčanog supruga.

“Zlostavljao me je psihički, fizički i se*sualno, danonoćno! Sa njim imam djecu mlađu od sedam godina. Jako se bojim za njihov i svoj život”, isprekidanim glasom priča Jadranka, jedva suzdržavajući suze. Ona kaže da je, pored batina, stalno dobijala i smrtne prijetnje.

“Govorio je kako će mi pobiti cijelu porodicu, oca, majku i sestru. Pričao je kako sam loša majka. Najviše sam strahovala za život kad mi je zaprijetio da će uzeti pušku i nož i da će me zaklati! Stalno me je tukao, imala sam vidljive povrede po glavi, na oba oka, na rukama i nogama. Jedno veče me je natjerao da popijem tablete, kao da se malo opustim, i tada sam popila 11 tableta za uspavljivanje. Na svu sreću, došli su moji roditelji i odveli me kod doktora, gdje su mi uradili ispiranje želuca”, prisjeća se naša sagovornica.

Ova mlada žena živi u strahu da će je nevjenčani suprug pronaći i ubiti.

“Prijetnje i torture nisu prestajale. Svakog dana je ponavljao kako će me ubiti jer ja nisam za život… Više puta me je prisiljavao na se*s, a ako ga ne bih zadovoljila, govorio je: “Ubiću te”, jer ja nemam pravo da kažem ne! Bila sam tu da radim sve kako on kaže”, drhtavim glasom priča nesretna Jadranka. Ona je, kako se saznaje, jednog dana ipak smogla snage da stavi tačku na nasilje koje je trpjela.

“Iskoristila sam priliku kada nije bio tu da odem u policiju. Mnogo se plašim, ali to sam uradila. Sada čekam da ga policija uhapsi”, zaključuje sagovornica.


(Kurir)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.