1.2.2017. 12:40
0
Crna Gora: U porodičnom nasilju u Baru dvoje mrtvih
Dvije osobe smrtno su stradale, dok je treća povrijeđena u porodičnom nasilju koje se jutros oko 10.30 sati desilo u Baru, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, javlja Anadolu Agency (AA).

Tridesetogodišnji N.B. iz Peći, koji je živio u Baru je, kako se sumnja, nožem na smrt izbo svoju nevjenčanu suprugu D.S., nanio teške povrede njenoj majci H.S., a potom sebi prerezao vrat. 

“Naime, N.B. (30) je u kući oca svoje nevjenčane supruge u Starom Baru, upotrebom noža zadao više uboda majci svoje nevjenčane supruge H.S. i nevjenčanoj supruzi D.S, a potom je sebi prerezao vrat. Službenici CB Bar su, odmah po prijavi događaja, izašli na lice mjesta i zatekli beživotna tijela N.B. i D.S, dok je H.S. zatečena sa teškim povredama te je odmah transportovana u Opštu bolnicu u Baru. Na licu mjesta je pronađen nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela”, saopšteno je iz policije. 

Mjesto nesreće je obezbijeđeno do dolaska Ekipe za uviđaje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj. 

“Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja. Beživotna tijela N.B. i D.S. će biti transportovana na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije”, kazali su iz policije. 

Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja.

(Anadolu Agency) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.