26.5.2017. 21:02
5
Novi velikosrpski plan Tomislava Nikolića: Srbija i RS će biti jedno!
Sada već bivši predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Ljuboviji da se nada da će Srbija i Republika Srpska jednog dana biti jedno.

"Na svu sreću, Srbe još ne hapse za izrečene želje, pa tako možemo da ih iznosimo. Ja se, zaista, iskreno nadam da ćemo jednog dana biti jedno", rekao je Nikolić novinarima na prilazu mostu na Drini pod nazivom "Bratoljub". 

On je naglasio da Srbija i Republika Srpska, teškom mukom i uz mnogo napora i protivljenja, grade zajedničku budućnost. 

"Evropa se ujedinjuje i mnoge države u svetu raduju se nekakvim savezima, organizacijama u kojima mogu da zajednički ostvaruju ciljeve, a ovde je jedan narod podeljen Drinom i ima muka da dokaže da sve što rade u Srbiji ima uticaja na Srpsku i obrnuto", naglasio je Nikolić. 

On je naveo da se pravi političari u Srbiji rukovode željama svog naroda da se Srbija i Republika Srpska povežu potpuno. 

"Ponosan sam što, konačno, i u Srbiji i u Srpskoj postoje rukovodstva koja misle na oba dela srpskog naroda istovremeno", rekao je Nikolić. 

(Srna / Haris Ahbabović)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.