29.5.2017. 21:20
0
Vučić: Nikolić je istupio emotivno o RS, veoma poštujemo integritet BiH
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da misli da je odlazeći predsjednik Srbije Tomislav Nikolić istupio emotivno kada je prije nekoliko dana poslije posjete Bratuncu rekao da se nada da će Srbija i RS jednog dana biti isto.


Upitan za komentar te izjave Vučić je danas nakon posljednje sjednice aktuelne srpske vlade, rekao: "Čućete sutra šta imam da kažem", objavio ne Tanjug, prenosi Blic.

Vučić je podsetio da je politika Srbije da “poštujemo integritet BiH, te da u Bosni i Hercegovini svi to znaju”.

- Mi svi volimo RS, ali je naša obaveza da veoma poštujemo integritet BiH. To je naša budućnost. Moramo da živimo zajedno sa Bošnjacima, to je naša politika. Živećemo zajedno sa njima i u Srbiji i BiH. Neću da mjerim brojevima, procentima teritorija. Imamo zajedničku budućnost i vjerujem da i jedni i drugi to sve više vide - zaključio je je Vučić, prenosi NAP.

(Patria/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.