12.6.2017. 18:35
0
Iz rijeke Morače izvučeno tijelo 28-godišnje Alme Kriještorac
Tijelo dvadesetosmogodišnje Alme Kriještorac iz Podgorice, koja je nestala prije nekoliko dana, izvučeno je danas iz rijeke Morače.

Crnogorska policija saopštila je da su djevojku prilikom obdukcije identifikovali njeni roditelji. Djevojka je nestala u četvrtak, 8. juna, oko 5.00 časova u podgoričkom naselju Stari Aerodrom. 

U trenutku kada je izašla iz kuće imala je na sebi bijelu pidžamu i bijele klompe. Ranije danas prolaznici su primijetili žensko tijelo u rijeci Morači, blizu hotela "Podgorica". 

Uviđajem je rukovodila tužilac Tanja Čolan Deretić, koja je i naložila obdukciju.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.