14.8.2017. 20:45
0
Makedonija: Na spavanju silovao hendikepiranu ženu, i to pred njenim ocem
Otac, koji je kao i kćerka zaostao u psihičkom razvoju, nije imao snage da je odbrani

Nepoznati muškarac, za kojim policija još traga, silovao je juče oko 6.30 sati T. K. ( 48 ), ženu zaostalu u psihičkom razvoju u njenoj kući u Velesu, u centralnoj Makedoniji.

Kako je saopštio MUP, nepoznati čovjek se ušunjao u kuću dok su žena i njen otac, koji je takođe zaostao u psihičkom razvoju, spavali.

Odmah je nasrnuo na nemoćnu ženu i pred njenim ocem, koji nije bio u stanju da je odbrani, brutalno je silovao.

Policija je izvršila uviđaj na mjestu grozomornog čina i traga za monstrumom, a po naredbi javnog tužioca ljekari su izvršili pregled silovane žene, prenosi “Telegraf“.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.