14.8.2017. 21:30
0
Ubijen balkanski boss prostitucije Dilaver Bojku
U makedonskom gradu Struga danas poslije podne ubijen je kontroverzni lokalni biznismen Dilaver Bojku Leku, ranije poznat kao "balkanski boss prostitucije".

Ubistvo Bojkua dogodilo se oko 17 sati pred posjetiocima na plaži Ohridskog jezera u Strugi, na kojoj je bio koncesionar. Bojku je sa prostrijelnom ranom na glavi prebačen u bolnicu u Strugi, gde je konstatovana smrt.

 Policija za sada nije saopštila detalje, a u toku je formiranje policijskog tima koji će raditi po uputstvima tužioca u istrazi, javila je Televizija Telma. Dilaver Bojku, poznat pod nadimkom Leku, postao je prie 15 godina poznat kao "balkanski boss prostitucije". 

Zbog bavljenja prostitucijom osuđen je na tri godine i osam mjeseci zatvora. Poslije presude Bojku je pobjegao iz Makedonije, ali je kasnije izručen iz Crne Gore. Posljednjih godina se bavio turizmom i ugostiteljstvom.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.