8.9.2017. 12:04
0
Detalji krvave drame u Beogradu: Glumica ispred zgrade molila za pomoć, kroz prozor letjele stvari
Ivana Panzalović (30) koja je ranjena na beogradskom Dedinju nakon što je na nju pucao hirurg Srđan Cvetanović (59) izašla je sama na ulicu ispred zgrade, krvava i ranjena.

Kako navodi taj list, srbijanska glumica je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA. Nakon pregleda odmah je odvedena na operaciju. Samo pukom srećom ona je preživjela ovaj napad. Da je metak samo nekoliko milimetara otišao na drugu stranu, glumica bi teško preživjela.
 
Kako nezvanično saznaje “Blic“, Panzalović je od metka zadobila hematom na glavi, operisana je i izašla je iz operacione sale. Stanje mlade glumice je stabilno, a doktori su optimistični da će se uspješno oporaviti…

Krvava drama odigrala se oko četiri sata jutros nakon žestoke svađe u kojoj su doslovno letjele stvari kroz prozor. Kako pričaju komšije, iz njihovog stana čula se žustra svađa, nakon koje je kroz prozor stana na drugom spratu bačen ventilator, piše dalje “Blic“.

Komšije kažu da nisu čule pucnje i da su shvatili da se nešto strašno dogodilo tek kada su ispred zgrade čuli srbijansku policiju i hitnu pomoć.

Na licu mjesta je krv po stepenicama u cijeloj zgradi i na samom ulazu. Kako kažu svjedoci, Panzalović je ranjena, krvava i sa zamotanom glavom izašla na ulicu i molila za pomoć.

Komšije dodaju i da su glumicu slabo viđali u zgradi, dok za hirurga Cvetanović imaju samo riječi hvale.

“Znali smo ga kao uglednog čovjeka. U ovoj zgradi živi već više od 30 godina. Ovdje je živio i njegov otac”, kažu šokirane komšije.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.