24.9.2017. 14:12
0
Uhapšena maloljetna osoba koja je u Slatini nožem u kafiću napala i povrijedila šest osoba
Policijska uprava Virovitičko – podravska potvrdila je u nedjelju da je uhićena maloljetna osoba koja je tijekom noći sa subote na nedjelju u ugostiteljskom objektu u Slatini oštrim predmetom napala i ozlijedila šest mlađih osoba, od kojih je jedna osoba zbog teške ozljede zadržana u bolnici.

"Provedenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između maloljetnika i nekoliko mlađih osoba pri čemu je maloljetnik uporabom oštrog predmeta nanio lake ozljede petorici mlađih muškaraca, dok je jedan maloljetnik zadobio tešku tjelesnu ozljedu", izvijestila je virovitička policija.

Svim ozlijeđenim osobama u Općoj bolnici Virovitica pružena je liječnička pomoć, a teže ozlijeđeni maloljetnik je zadržan na liječenju.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova je pak priopćeno da je privedeni osumnjičenik 18-godišnjak. U svom priopćenju MUP također navodi da je za njim bila provedena intenzivna potraga u koju su bili uključeni svi raspoloživi kapaciteti.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.