23.10.2017. 19:15
0
Advokat Zorana Marjanovića: Zoran ne može da ima nikakve veze sa ubistvom
Mogu da vam kažem da je policajac koji je svjedočio... tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom

Aleksandar Zarić, branilac Zorana Marjanovića, kazao je danas poslije svjedočenja dva svjedoka u Višem sudu, da je jasno da osumnjičeni nije mogao da ubije suprugu Jelenu pišu Novosti.

- Odbrana je zadovoljna s onim što smo danas čuli. Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala sa kumom Verom Vukomanović tog dana u 16.42 telefonom, što je ona potvrdila. To znači da sve spekulacije o prethodnom danu više ne dolaze u obzir - istakao je Marjanovićev advokat, piše Telegraf.

- Mogu da vam kažem da je policajac koji je svjedočio... tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom... Apsolutno je nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično djelo za 10 minuta. Da bude krvav i blatnjav i mokar i da se tom prilikom nađe sa kćerkom na nasipu - objasnio je Zarić.

- Poslije današnja dva svjedoka, sasvim je jasno odbrani da zaista nije mogao to da uradi - kazao je advokat i dodao da su sve spekulacije koje su se pojavile netačne.

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po dana od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine. Na teret mu se stavlja krivično djelo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

On je i prije hapšenja bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan na slobodu zbog nedostatka dokaza.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.