28.10.2017. 11:47
0
Objavljen video drame iz Beograda: Fordom uletio u Knez Mihailovu ulicu, jedna djevojka umalo poginula
Nepoznati muškarac jutros je automobilom marke "ford" uletio u pješačku zonu u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda prilikom čega su lakše povrijeđeni jedna djevojka i muškarac koji je upravljao vozilom, javio je RTS.

Povrijeđeni su prevezeni na Urgentni centar. Očevici su za RTS rekli da je vozač automobilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio". 

On je svojim vozilom uništio i bašte tri kafića. Incident se dogodio oko 7.00 časova. 

Portal Espreso.rs objavio je snimak nesreće u trenutku kada je automobil uletio u poznatu beogradsku ulicu, te pri tome udario jednu djevojku. Cijeli snimak možete pogledati OVDJE.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.