6.12.2017. 10:36
0
Vučić dočekao članove Predsjedništva BiH uz najviše počasti
Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić svečano je jutros, uz najviše državne počasti, dočekao članove Predsjedništva BiH ispred Palate Srbija u Beogradu.
Nakon svečanog dočeka uslijedio je sastanak predsjednika Republike Srbije sa članovima Predsjedništva BiH: Draganom Čovićem, Mladenom Ivanićem i Bakirom Izetbegovićem.

Vučić je sinoć, po dolasku bh. delegacije u Beograd, upriličio zvaničnu večeru za goste.

Članovi Predsjedništva BiH sastaće se i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, kao i sa Majom Gojković, predsjednicom Narodne skupštine Republike Srbije.

Kako je proteklih dana najavljivano, posjeta delegacije BiH trebala bi biti prilika da se naglasi značaj ekonomskih odnosa, realizacija infrastrukturnih projekata koji će povezati dvije zemlje, te da se otvorena pitanja probaju ostaviti po strani.

(Fena/Ajla Hurko)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.