12.12.2017. 12:30
0
Zagreb: Taksista se namjerno zabio u zid brzinom 100 km/h, poginuo na licu mjesta
Vozač taksi Cammea jutros se u Zagrebu namjerno zabio u zid brzinom od 100 km/h.

Kako saznaje Index, vozač se odjavio iz Cammeova sistema i otišao na drugi kraj grada, u Priobalnu ulicu, a iz Cammea su ga u više navrata bezuspješno pokušali kontaktirati. Radilo se, navodno, o vozaču koji je nedavno počeo raditi za Cammeo. 

Taksista se zabio u zid brzinom od 100 km/h i ostao na mjestu mrtav. Na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi kočenja.

Iz PU zagrebačke su nam tek potvrdili da je u jutarnjim satima u Zagrebu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao jedan muškarac.  

Do nesreće je došlo u Priobalnoj ulici, oko 7.48 sati.

Policija je utvrdila da je u saobraćajnoj nesreći učejedno vozilo koje je sletjelo s ceste pri čemu je smrtno stradao jedan muškarac. U toku je uviđaj, koji bi trebao razjasniti okolnosti nesreće.

Cammeo: Pružit ćemo maksimalnu podršku njegovoj porodici

Nedugo nakon nesreće, oglasili su se iz kompanije Cammeo poručivši kako se radi o njihovom taksistu.  
- Danas u jutarnjim satima naš vozač je ubrzavajući udario u kameni zid uz cestu na Jankomiru te je na mjestu događaja preminuo. U toku je policijska istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do ovog strašnog čina, a Cammeo Grupa pružit će maksimalnu podršku porodici kojoj ovim putem izražavamo sućut", poručili su iz Cammea, prenosi Avaz.


(Admir Oručević)

TaxiZagreb
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.