6.1.2018. 10:08
0
Nakon što se u zagrebačkoj gužvi odvojio od bake: Petogodišnjak se provozao tramvajem i vratio kući da gleda crtiće dok su ga svi tražili
U petak negdje oko 17:15 sati sa glavne stanice u Zagrebu, nestao je petogodišnji Noa koji je u tom trenutku bio u društvu bake. Nakon što je policija objavila fotografiju i opis, u potragu su se uključili i svi mediji.

Prema neslužbenim informacijama petogodišnji mališan Noa istrgnuo se baki iz ruke te uskočio u tramvaj koji je išao u pravcu Autobuske stanice u Zagrebu, a potom nestao.

No, sve je srećom završilo najbolje moguće - mališan se sam vratio kući. 

To je za Dnevnik.hr potvrdio i potreseni otac Marko Črnelč, koji je otkrio i da je njegov petogodišnjak u povratku kući sam promijenio dva tramvaja. 

- Ne mogu vjerovati, dijete je promijenilo dva tramvaja i došlo doma!, kazao je Marko.

- Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla, rekla je za 24sata.hr Noina baka. 

Noa je dodao da se zna sam vratiti kući. 

- Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh, rekao je Noa, dodajući da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati. 

 - Onda sam našao ključ, otključao stan i gledao sam crtiće", rekao je snalažljivi mališan. 
I ako smo se svi potresli ipak je ovaj slučaj srećom, dobro završio.

(Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.