23.2.2018. 21:40
0
Novosađanin rekao da je njegova supruga sama skočila s mosta, a kasnije uhapšen zbog sumnje da ju je ubio
Novosadska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali Z.G. /45/ iz tog grada zbog sumnje da je ubio svoju ženu M.G. /39/, gurnuvši je sa Mosta slobode u Dunav, prenose novosadski mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima Z.G. je prošle noći u 1.15. časova prijavio policiji da je njegova žena skočila s Mosta slobode u Dunav. 

On je, kako navode mediji, policiji ispričao da su se on i supruga svađali u automobilu na Mostu slobode, te da je ona u jednom trenutku, izašla iz kola i skočila u Dunav. 

Policija i ronioci do popodnevnih časova nisu pronašli tijelo žene. 

U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu medijima je potvrđeno da je četrdesetpetogodišnjem muškarcu određeno zadržavanje do 48 časova, zbog sumnje da je ubio svoju suprugu. 

Poslije isteka tog vremena, on će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.