26.2.2018. 13:31
0
Hrvatska: U stravičnom sudaru autobusa i kamiona 14 osoba teže povrijeđeno
U izravnom sudaru autobusa i kamiona na raskrižju stare ceste kroz Gorski kotar na Gornjem Jelenju i ceste prema Crnom Lugu teže je ozlijeđeno 14 osoba, među kojima su dvojica vozača životno ugroženi.

Uz vozače autobusa i kamiona ozlijeđeni su putnici iz autobusa, doznaje se od primorsko-goranske policije.

Ozlijeđene u riječki Klinički bolnički centar prevoze timovi hitne medicinske pomoći iz Rijeke, Delnica i Vrbovskog koji su zajedno s vatrogascima stigli na mjesto nesreće ubrzo nakon sudara, javlja Hina.

Nesreća se dogodila na cesti prekrivenoj snijegom oko 10.45 sati. Doznaje se da je autobus Autotransa prevozio putnike na liniji Poreč-Zagreb.

Promet ovom cestom je u prekidu te između Rijeke i Zagreba mogu prometovati samo osobna vozila autocestom.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.