29.3.2018. 22:45
0
Kandidat za predsjednik Crne Gore, Mladen Bojanić: Vrijeme će pokazati da Vučić radi dobro za Srbiju
Predsjednički kandidat većine opozicije u Crnoj Gori Mladen Bojanić izjavio je da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić svojim djelima pokazuje da radi na stabilnosti zemlje, te da je legitimno izabran predsjednik, što treba poštovati.

"Vrijeme će pokazati da radi dobro za Srbiju. U njegovu iskrenost ne mogu da sumnjam", naveo je Bojanić. 

On je za Televiziju "Vijesti" istakao da je u slučaju hapšenja direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, vlast Kosova upotrijebila neprimjerenu silu. 

"Postojao je dijalog između vlasti Srbije i Kosova, ali sada se sve vratilo korak unazad", naglasio je Bojanić. 

On smatra da je ishitrena odluka Vlade Crne Gore da prizna nezavisnost Kosova, te da je crnogorska Vlada napravila ishitren potez kada je protjerala ruske diplomate. 

"Crna Gora je ničim izazvana napravila neodgovoran gest. To su ozbiljne stvari, u koje Crna Gora nema potrebe da se upliće", rekao je Bojanić. 

Nedavno je odlučeno da Bojanić, kao nestranačka ličnost, predstavlja udruženu crnogorsku opoziciju na izborima za predsjednika Crne Gore. 

(Srna)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.