6.5.2018. 20:15
0
Crna Gora: Zaplijenjeno 54 kilograma skanka, narkodileri nabavljali drogu iz Albanije
Crnogorska granična policija zaplijenila je u mjestu Dinoša u blizini granice sa Albanijom 54 kilograma droge skank i uhapsila dva narkodilera iz Podgorice.

Droga je otkrivena prilikom kontrole vozila "passat", kojim je upravljao E.P. (21), dok se na suvozačevom mjestu nalazio H.K. (22), saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

"Sumnja se da su E.P. i H.K. bavili prodajom droge na području Podgorice ili šire. Oni su opojnu drogu nabavljali u većim količinama, 50 i više kilograma, najvjerovatnije iz Albanije i potom je stavljali u promet", navodi policija, prenosi Blic.rs.

Pronađena opojna droga bit će upućena u forenzički centar radi vještačenja, dok su od osumnjičenih oduzeta četiri mobilna telefona i vozilo radi provjera.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da ova lica budu uhapšena i privedena uz krivičnu prijavu, prenosi Blic. rs.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.