3.7.2018. 10:52
0
Hrvatska predsjednica na jesen u posjetu Beogradu?
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović mogla bi na jesen službeno posjetiti Beograd, a točan datum njezinog posjeta dogovara se između ureda šefova država u Beogradu i Zagrebu, koji su u stalnom kontaktu, doznaju beogradske "Novosti".

Jedan od preduvjeta da što prije dođe do posjeta jest korak naprijed u rješavanju sudbine nestalih.

Na Pantovčaku kažu kako je Grabar-Kitaroviće s velikim zadovoljstvom primila informaciju da srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić namjerava imenovati povjerenika koji bi radio na tom pitanju.

Kako pišu Novosti, hrvatska predsjednica želi da posjet ne bude isključivo protokolaran, kao i da se na stolu nađu konkretna pitanja i rješavanje problema iz prošlosti.

Uz to, u pripremi je i ekonomski forum, kako bi se hrvatski gospodarstvenici predstavili svojim kolegama u Srbiji, a za njega, prema pisanju lista, vlada veliko zanimanje.



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.