8.8.2018. 21:13
0
Crnogorac vozio 172 km/h u svom Audiju, ograničenje na cesti bilo 80 km/h
Službenici Uprave policije Crne Gore privremeno su oduzeli vozačku dozvolu i podnijeli prekršajnu prijavu protiv lica čiji su inicijali M.V. /24/ iz Bara, jer je vozio 172 kilometra na čas, na mjestu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

U saopštenju se navodi da se mladi vozač, upravljajući automobilom Audi, kretao magistralnim putem Podgorica-Bar, a zaustavljen je u mjestu Sozina, zbog prekoračenja brzine. 

"Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu snimljena je brzina od 172 kilometara na čas, gdje je ograničenje 80 kilometara na čas", naveli su iz crnogorske Uprave policije. 

Prema Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima, najveća dozvoljena brzina za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici ograničena je na 70 kilometara na čas. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.