9.8.2018. 20:00
0
Gdje je sve bilo skriveno 20 tona hašiša
Italijanski mediji su objavili snimak akcije tokom koje je zaplijenjeno 20 tona hašiša i uhapšeno 11 Crnogoraca.

Kako piše italijanska La Republika, brod sa drogom je plovio pod panamskom zastavom. Vrijednost zaplijenjene  droge je 65 miliona eura. Droga je pronađena u brodskim rezervoarima.

Ovom prilikom uhapšeni su i Marko Borozan, Uglješa Kovačević, Vladimir Živković, Srđan Matijević, Stanko Tomičić, Ljubomir Bakočević, Milan Kovačević, Dragoljub Mrgudović, Vladimir Lipovina, Božidar Barović i Velimir Latković koji su se  vodili kao posada broda koji je isplovio iz Luke Zelenika, prenosi CDM. 

Uhapšeni Crnogorci su, sumnja se, hašiš ukrcali po dolasku u Maroko, a brod koji je za Libiju prevozio drogu zaustavljen je u italijanskim teritorijalnim vodama.

Lejla Trle

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.