18.8.2018. 20:00
2
Skandalozna reakcija Vojislava Šešelja na vijest o smrti Kofija Annana
Lider srbijanskih radikala Vojislav Šešelj se, na vijest o smrti Kofija Annana, oglasio skandaloznim twitom prepunim uvreda na račun preminulog nekadašnjeg generalnog sekretara UN.

Nakon vijesti da je Annan preminuo, Šešelj je danas sasuo salve negativnih kvalifikacija na njegov račun, podsjećajući i na svoju knjigu, objavljenu dok je bio zatvoren u Hagu, u kojoj diplomatu poredi sa majmunom.
 
"Javiše da je odapeo Kofi Anan. Šta je to govno čekalo dosad? Odmah se setih knjige haških dokumenata koju sam objavio pod naslovom "Jedna banana za Kofi Anana". Moraću još jednom da je pročitam. Ta matora odrtina je mnogo jada nanela srpskom narodu i podržavala srpske neprijatelje", napisao je Šešelj.

Lejla Trle

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.