12.9.2018. 12:10
0
Beograd: Egipatski avion uklonjen sa piste, aerodrom otvoren za saobrac´aj
Beogradski aerodrom Nikola Tesla ponovo je otvoren za polijetanje i slijetanje aviona, nakon što je sa piste uklonjen avion tipa "boing 737-800" kompanije "Egypt Air". Avion egipatske kompanije je zbog tehničkih problema sletionna Aerodrom "Nikola Tesla" zbog čega su nekoliko sati svi avioni bili preusmjereni na aerodrom u Nišu, odnosno na aerodrome u regionu.

Aerodrom Nikola Tesla zatvoren je jutros kada je egipatski avion bez putnika sletio oko četiri ujutro i ostao na stazi usljed tehničkih problema.

Ako je objašnjeno, avionu su se zapalile gume.

Vršilac dužnosti direktora aerodroma Nikola Tesla Saša Vlaisavljević rekao je da je avion izguran sa poletno-sletne piste, te da je pista očišćena i da nije oštećena, prenosi CDM.

Poslednji avion sa “Nikole Tesle” poletio je jutros oko tri sata ka Santoriniju.


Lejla Trle

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.