16.9.2018. 13:10
0
Vučić: U Crnoj Gori se vodi negativna kampanja, zvaću Đukanovića da dođe
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da odnosi sa Crnom Gorom nisu jednostavni, ali da će uskoro uputiti poziv predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da dođe u Srbiju.

"Srbija i Crna Gora moraju graditi bolje odnose u budućnosti. Imamo mnogo razlika, ali moramo da gradimo bolje odnose u budućnosti. Uputiću poziv predsjedniku Crne Gore da u narednom periodu posjeti Srbiju", kazao je Vučić.

On je rekao da ne želi da ulazi u kritike navodne medijske kampanje iz Srbije protiv Crne Gore, ali i da mu je "jasno koliko u Crnoj Gori ima negativne medijske kampanje protiv Srbije", prenosi CDM.

"Među rukovodstvima postoje razlike, ali nadam se da će se raditi na pitanjima koja su važna za budućnost", dodao je Vučić.


(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.