8.10.2018. 22:30
0
Čačak: Zbog otkaza u pekari popio benzin, pa se zapalio
Radiša K. star 20 godina pokušao je večeras samoubistvo paljenjem benzina zbog otkaza koji je dobio prije pet dana u pekari u Čačku.

Bivši radnik je prema riječima očevidaca, večeras oko 17.45, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće popio određenu količinu benzina, a zatim je ušao u krug preduzeća gdje je sjeo na pločnik ispred ulaza u garderobu i polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač.
 
Policijska patrola pokušala je da ga zaustavi u toj namjeri, a za to vrijeme stigli su i mladićevi roditelji, koji su također radnici pekare. Molili su ga da ne pokušava tako nešto, ali on je u jednom trenutku aktivirao upaljač i zapalio se.

Nakon što je to uradio policajci i okupljeni radnici su brzo intervenirali sa PP aparatima i ugasili plamen. Jedan od policajaca je povrijeđen jer ga je tokom intervencije zahvatio plamen. Ekipa hitne pomoći je mladića sa teškim tjelesnim povredama prevezla u čačansku bolnicu.

- Mladić je primljen u jedinicu intenzivnog liječenja sa teškim opekotinama u opštem lošem stanju. U toku je njegovo zbrinjavanje, sa pacijentom je plastični hirurg i o daljem ljekarskom zbrinjavanju odlučiće se nakon detaljnog pregleda - rekla je portparol čačanske bolnice Biljana Kočović za Glas zapadne Srbije, prenosi Kurir.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.