13.11.2018. 13:13
2
Posljednji snimak beogradske manekenke koja se ubila slama srce: Marija veselo igra, ništa ne sluti na tragediju
Potvrđuje se ono što njeni prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život

Region je u šoku zbog potresne vijesti da je u Beogradu manekenka Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život, a jedna od njenih prijateljica, novinarka Hana Adrović objavila je snimak s ovom razdraganom djevojkom, uz njeno ime i slomljeno srce!

I na ovom snimku potvrđuje se ono što Marijini prijatelji u šoku ponavljaju: bila je izuzetno vedra osoba i ništa nije slutilo da će sebi oduzeti život! Energija kojom je zračila manekenka je neopisiva!

Podsjetimo, voditeljica i manekenka Marija Ćurčić (25) iz Beograda pronađena je mrtva u nedjelju uvečer u stanu u ulici Dr. Aleksandra Kostića. Marija se objesila poslije snimanja spota s legendarnim fudbalerom Ronadinjom (Ronaldinho), koji je prije nekoliko dana boravio u Srbiji.

Marija je kćerka poznate novinarke i voditeljice An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića i navodno se nije javljala porodici nekoliko dana, pa su krenuli u potragu za njom.

- U nedjelju oko 23 sata roditelji su došli u zgradu na Savskom Vencu, gdje je unajmila stan, i razvalili vrata. Unutra su zatekli jezivu scenu - djevojka je visila obješena u sobi o gelender galerije. Navodno, ona se popela na stolicu i obmotala kaiš oko sebe. Hitna pomoć je samo mogla konstatirati smrt, a tijelo je prebačeno na obdukciju. Inače, ona nije ostavila oproštajno pismo - prepričava izvor upućen u istragu, prenosi Kurir.





(Admir Oručević)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.