16.11.2018. 21:51
0
Kolinda: Idem na finale Davis Cupa, pa nisam sigurna hoću li imati novca da idem na utakmicu protiv Engleske
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je gledala utakmicu između Hrvatske i Španije na Makismiru. Hrvatska je u golom u posljednjim trenucima susreta pobijedila Špance, a predsjednica je nakon utakmice bila dobro raspoložena.

- Napeto je bilo, rekla sam vam da će biti pobjeda. Čestitam igračima i Daliću. Bila je dobra utakmica, na momente je bilo škakljivo - rekla je Kolinda dodavši da je igra mogla biti malo brža. 

- Čestitam svim navijačima, sjajno su navijali - rekla je Kolinda.

U nedjelju navečer Hrvatska protiv Engleske igra odlučujuću utkamicu u skupini Lige nacija na Wembleyu. Ipak, Kolinda sumnja da će ići. Kaže da ne zna hoće li imati novca.

- Ne znam da li ću uspjeti. Znam da je odlučujuća. Idem na finale Davis Cupa pa nisam sigurna hoću li imati finansijskih sredstava još ove godine otići i na Wembley -  rekla je Kolinda novinarima, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.