22.11.2018. 11:32
0
Azra D. pronađena mrtva nasred ulice u Srbiji: Muž autom pratio ženu, a kada ju je sustigao, iskasapio je nožem i pobjegao
Azra D. (43) pronađena je mrtva sinoć u Ulici Borčanskih žrtava u Borči u Srbiji.

Iako su prve informacije ukazivale da je riječ o saobraćajnoj nesreći, istraga je pokazala da je riječ o zločinu iz strasti. Naime, kako se ispostavilo, osumnjičeni za ubistvo je muž nesretne žene, Bekim D. (47) koji ju je, kako saznaje Blic, pratio autom, sustigao, izbo nožem i pobjegao.

- Policiji je prvo stigla prijava da je pješak oboren i usmrćen. Međutim, kada je ekipa došla na lice mjesta, konstatovala je da se na tijelu žene nalaže ubodne rane, i odmah je bilo jasno da je riječ o zločinu. Jedan od svjedoka vidio je automobil koji se udaljava, pa je pojurio za njim. Upamtio je tablice, što je pomoglo da se identifikuje osumnjičeni. Kasnije je otkriveno da je par bio u fazi razvoda pa se pretpostavlja da u tome leži motiv zločina - pojašnjava izvor "Blica".

Policija traga za Bekimom D, koji, kako navode, vozi sivi karavan "peugeot 307".

Kako prenosi reporter sa lica mjesta, žena je stradala kod adresnog broja 88, a njena porodična kuća nalazi se nedaleko od mjesta tragedije.

- Vidjeli smo da su došli njeni članovi porodice - brat i majka. Uplakana majka uporno je pričala: "Samo da je vidim" - pričaju očevici, dodajući da je jedan od komšija pozvao službu Hitne pomoći, te da je njihova ekipa obavila reanimaciju, ali nažalost bez uspjeha.

U kući nastradale nisu željeli da komentarišu slučaj.

- To mi je majka - bilo je sve što je djevojka od dvadesetak godina, vidno potresena, kazala novinarskim ekipama, prenosi Blic rs.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.