11.12.2018. 9:43
2
Snimak incidenta u Zagrebu: Tuđman je ratno zločinac. Kako te, Plenkoviću, nije sram da podižeš spomenik ovom zločincu
Pojavio se novi snimak napada na jučerašnjem otkivanju spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, jedan muškarac je verbalno napao Andreja Plenkovića, premijera Hrvatske, i uzvikivao je:

"Tuđman je ratni zločinac. Kako te, Plenkoviću, nije sram da podižeš spomenik ovom zločincu. Upropastio je Hrvatsku, predao je bosansku Posavinu. Sram vas bilo".

Prema pisanju Indexa, napadnut je Zoran Erceg, javnosti poznat kao splitski ratni veteran i humanitarni aktivist koji je u vrijeme protesta u šatoru u Savskoj govorio protiv demonstranata. 

Nekoliko ljudi je napalo i izvrijeđalo Ercega, a jedan stariji muškarac ga je udario šakom s leđa. Na kraju je policija odvela Ercega.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.