18.12.2018. 13:11
1
'Izlazak psihopata slavili su u kafiću! Pa gdje mi to živimo?!'
Na sjednici zadarskog Gradskog vijeća predsjednik gradskog SDP-a Antun Novoselović upitao je zadarskog gradonačelnika Branka Dukića (HDZ) zašto se povodom slučaja Daruvarac nije sastalo gradsko Vijeće za prevenciju. Spočitao mu je i nereagiranje na proslavu puštanja Darka Kovačevića Daruvarca organiziranu u kafiću.

-Zbog čega se nije sastalo gradsko Vijeće za prevenciju povodom nemilog događaja puštanja psihopata koji je prebio našu sugrađanku? Naš je grad punio medijske stupce danima, a vi se niste oglasili. Sutra opet imate prosvjed, svi su se političari oglasili, a vi niti riječ. Izlazak tog psihopata slavljen je u kafiću. Ne bi me začudilo da je ta osoba prijavila skup i zatražila od grada mjesto za slavlje - rekao je Novoselović, a prenosi Dnevnik.hr. 

Dukić mu je odgovorio i rekao da su prosvjedi opravdani, no da je Grad u stalnom kontaktu s obitelji žrtve. 

- Kao otac triju kćeri i kao gradonačelnik, ne mogu skriti da su građani razočarani tim postupkom. Taj je prosvjed sasvim opravdan. Ja nemam ovlasti sto se tiče pravosuđa, ali mi je drago što je došao ministar. Što se grada tiče, mi smo u stalnom kontaktu s obitelji - kazao je Dukić. 

Novoselović je na to dodao da političari moraju javno osuditi taj događaj. 

- Mi kao grad moramo barem materijalno pomoći obitelji koja je više puta proživjela traumu. Pitam se u kojem mi to gradu živimo. Mi u politici to moramo javno osuditi, a vi ste morali imati svoj javni istup i osuditi tog psihopata - naglasio je Novoselović. 

Facebook stranica kafića "Chill Out" u kojem je 13. juna djevojka brutalno pretučena, prilično je zatrpana porukama gnjevnih posjetitelja na hrvatskom i engleskom jeziku, te negativnim recenzijama, piše Novi list.  

 Prenijeli su neke od njih:

 - Vlasnici ovog mjesta su pokušali prikriti brutalno nasilje i pokušaj ubojstva. Nisu pomogli, ni zvali policiju. Ne idem tamo, nikad više. 

- Opasno po život. 

- Mjesto je bilo poprište kriminalne scene, a vlasnici su pojačali glazbu kad je njihov prijatelj u WC-u tukao djevojku i pokušao je ubiti, piše 24 sata.

(Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.