31.1.2019. 21:01
0
Plenković posjetio gradilište Pelješkog mosta: Konačno će postati stvarnost
Premijer Hrvatske Andrej Plenković, u društvu ministra mora, prometa i infrastrukture, Olega Butkovića, posjetio je gradilište Pelješkoga mosta, nakon čega je dao izjavu medijima.

Sve ide jako dobro, dinamika je čak i brža nego što je predviđeno, rekao je Plenković, dodavši da uskoro slijede i druge faze gradnje.

"Krajnji rok za završetak svih pristupnih cesta Pelješkog mostaje 31. siječnja 2022. godine", rekao je Plenković, dodavši da se prema viđenom stječe dojam da će biti upravo tako te da će na taj način konačno biti ostvaren strateški cilj povezivanja juga Hrvatske s cijelom zemljom.

Upitan je li mu se, nakon što je došao na gradilište, pojavio osjećaj kako Pelješki most konačno postaje stvarnost, Plenković je odgovorio potvrdno.

"Konačno će se ovaj projekt realizirati. Ovo će trajno ostati kao simbolika naših prvih sedam godina članstva u Europskoj uniji", rekao je Plenković, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.