7.2.2019. 10:15
0
Oglasio se i vozač autobusa nakon nesreće u kojoj je voditeljica ostala bez ruke
Autobus koji je jutros udario i teško povrijedio voditeljicu Deu Đurđević prethodno je proklizao, zbog čega je vozač potpuno izgubio kontrolu za volanom. Riječ je o autobusu na liniji 78, a prema izjavama vozača on je naišao na klizav kolovoz, jer se zbog cijevi koja je pukla voda na asfaltu zaledila, prenosi Telegraf.

Piše: Haris Ahbabović

- Kako je rekao naš vozač, on je pokušao da obiđe dva automobila koji su prethodno bili zaustavljeni, jer je došlo do kontakta između njih. Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda. U tim trenucima vozač ne može da vlada vozilom. Žao nam je što se to desilo - kazao je Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih autoprevoznika, prenose beogradski mediji.

Vozač autobusa ima 42 godine i do sada nije imao problema, kaže Tošić, a vozilo kojim je upravljao bilo je ispravno.

Voditeljica je inače stajala na trotoaru i razgovarala sa vozačem automobila sa kojim se sudarila, kada je na nju naletio autobus i otkinuo joj ruku. Ona se trenutno nalazi na operaciji i ljekari pokušavaju da joj spase ruku.

Inače, nesreća se dogodila svega nekoliko metara od njene firme.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.