11.2.2019. 18:44
0
Dačić primio u oproštajni posjet veleposlanika BiH Lazara Mirkića
Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić primio je u ponedjeljak u oproštajni posjet veleposlanika Bosne i Hercegovine u Republici Srbiji Lazara Mirkića, priopćilo je srbijansko ministarstvo vanjskih poslova.

Sugovornici su se, u osvrtu na ukupne odnose Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, suglasili da su bilateralni odnosi u posljednje četiri godine značajno unaprjeđeni, da ih karakterizira intenzivan politički dijalog i da postoji spremnost da se dalje razvijaju na obostranu korist.

Ministar Dačić izrazio je uvjerenje kako će se pozitivna politička dinamika nastaviti te je zahvalio veleposlaniku Mirkiću na dobroj suradnji, osobnom doprinosu i zalaganju, i poželio mu puno uspjeha u daljem radu nakon završetka mandata.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.