27.2.2019. 20:11
0
MUP Srbije demantovao "bombastična" pisanja beogradskih medija: Nije prijavljen nikakav upad naoružanih Albanaca!
FOTO: Source.ba / Arhiva
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije oglasilo su u srijedu priopćenjem za javnost povodom medijskih napisa da su u kuršumlijska sela upali naoružani Albanci

"Policiji nije prijavljen bilo kakav upad grupe naoružanih ljudi na teritoriju centralne Srbije s prostora Kosova, ali je policija jučer, prilikom redovne patrole u rejonu sela Rastelica, uočila da je više kuća obijeno. Imajući u vidu da riječ o kućama u kojima nitko ne živi, policija je odmah obavijestila vlasnike, nakon čega je utvrđeno da je ukradena jedna lovačka puška, motorna testera i više različitog alata", navodi se u policijskom priopćenju, javlja B92. 

Dodaje se kako je policija o svemu izvijestila nadležno tužiteljstvo po čijem nalogu poduzima sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ovih događaja. 

Podsjetimo, prethodno je Prva televizija javila da su naoružani Albanci upali u sela u okolini Kuršumlije.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.