28.2.2019. 12:54
0
Svjedok stravičnog zločina na Pagu: Troje djece već je ležalo na betonu, a četvrto je otac bacao sa balkona. Sve je bilo puno krvi
Vlasnik kuće s čijeg je balkona u četvrtak ujutro rastrojeni muškarac (54) bacio četvero maloljetne djece rekao je kako je čuo da djeca plaču te da je, kada je sišao pred kuću, sve bilo puno krvi, javlja Dnevnik.hr.

Kazao je kako je troje djece već ležalo krvavo na betonu, a četvrto je otac bacao s balkona. "Počeo sam dozivati majku, a ona je dotrčala dolje i vikala: "Ku**in sine!" Nismo ih smjeli dignuti, samo da vidimo jesu svi živi, ja sam uzeo malog od dvije i po godine, odnio ga kod sebe i pokrio ga dekom", rekao je 85-godišnji Bernard Maričević.

"Mislio sam da to netko baca robu kroz prozor, nisam mogao ni zamisliti da su to djeca", kazao je za Zadarski.hr.


Dodaje kako je muškarca potom vidio da je sjeo u auto i otišao na policiju. Rekao je i da s tom porodicom, koja je kod njega živjela u podstanarstvu, nije bilo problema i da su bili dobri podstanari.

"On je imao dobru plaću, samo je poludio za autima. Sad će ovo, sad će ono", kazao je Maričević i dodao kako nikad prije nije čuo da je otac tukao djecu. Jedna susjeda rekla je da je čula da je obitelj uskoro trebala iseliti iz kuće.






(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.