19.4.2019. 19:20
0
Hit na društvenim mrežama: Članovi SNS-a zaduženi da viču "Aco Srbine", "Tako je" i "Ua fašisti"
Večeras će u Beogradu biti održan politički miting vladajućeg režima na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a pripreme za skup ispred Narodne skupštine Srbije traju danima.

Lider Srbije, kao i njegove stranačke kolege, najavili su da očekuju više od 100.000 ljudi na skupu "Budućnost Srbije".

Društvenim mrežama počeo je kružiti kratki spisak pouzdanih kadrova SNS-a uz zadatak koji će imati na skupu i iznos dnevnice. Spisak je za kratko vrijeme postao pravi hit s obzirom da će članovi SNS-a imati zaduženje da viču "Aco Srbine" ili "Tako je", dok će drugi vrijeđati opoziciju riječima "Ua fašisti". Lakši posao će imati oni koji će nositi barjak SNS-a.

Beogradska policija preporučila je građanima da zbog najavljenog mitinga sve svoje obaveze završe u prijepodnevnim satima i da se ne kreću automobilima u Beogradu, prenosi b92.

Već od 13:30 sati očekuje se priliv učesnika mitinga u gužve u gradu.

"Autobusi sa građanima koji dolaze na miting bit će parkirani u Bulevaru kralja Aleksandra, na Savskom trgu i uglavnom na Novom Beogradu", rekao je načelnik saobraćajne policije Beograda Dragan Bogosavac, prenosi portal Buka. 

Na skupu se očekuje i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

NAPOMENA: Nije poznato da li je spisak koji kruži društvenim mrežama autentičan ili je u pitanju satira




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.